Barbecue

De barbecue catering is onze trots. De tijd dat je met een gasbarbecue en een schaal vlees wegkomt is wat ons betreft voorbij. Een barbecue verzorgd door Ray’s cooking betekent een Walking diner. Bij deze barbecue worden meerdere gerechten bereid door onze koks, die door uw gasten per gang afgehaald worden aan de barbecue.

Vanaf 50 personen komen we het liefst met onze BBQ Smoker. Op deze smoker kunnen we met gemak 250 hamburgers ineens klaarmaken. Deze smoker wordt gestookt op hout en werkt volgens het principe van low & slow cooking: de Amerikaanse (echte) manier van barbecuen. Hierbij worden vlees, vis en groente worden op een lage temperatuur langzaam gegaard boven hout gestookt vuur. Zo krijgt het eten de tijd om subtiele smaken te ontwikkelen. Bij Ray’s Cooking houden wij van deze manier van bereiden. De gerechten nemen op deze manier een subliem verfijnde rooksmaak in zich op.

Heeft u minder gasten, of niet de ruimte voor onze smoker ( we hebben wel een ruimte van 5 x 5 meter nodig voor de plaatsing), dan verzorgen we uw barbecue uiteraard met evenveel liefde op onze gewone houtskool- of gasbarbecues.

Ray’s Signature dishes

Er zijn er veel mogelijkheden voor onze barbecues, maar twee signature dishes willen we speciaal benoemen.

Wij en onze klanten zijn zeer te spreken over de Build your own Burger. De basis van dit gerecht is een handgemaakte burger, voorzien van onze zelf ontwikkelde kruidenmix. Deze burger wordt eerst gerookt en daarna afgegrild op onze barbecues, waarna er voor de gasten een uitgebreide keuze is in toppings waarmee ze hun eigen favoriete burger kunnen bouwen.

Daarnaast is er onze Megaspies. Een 300 grams vleesspies met speciale barbecuesaus die gesmoked wordt op onze barbecues. Deze spies is zo dik dat we er zelfs speciale spiezen voor hebben laten maken!

Een barbecue van Ray’s Cooking kan al vanaf € 12,50p.p.!

Contact

© 2019 by rayscooking. Proudly created with Wix.com

Kolmschotlanden 13KvK: 54178622 | IBAN: NL48SNSB0963344706 | BTW nr: 171494593B01