Ray's Takeaway

Metropool At Home: Ray's Mexican Takeaway

 

In samenwerking met Metropool presenteren wij in tijden van corona Ray's Mexican Takeaway in Hengelo.  Iedere vrijdag en zaterdagavond bereiden wij vanuit onze keuken in Metropool authentieke Mexicaanse maaltijden.  Zoals altijd besteden wij veel aandacht aan de juiste ingrediënten en smaken zodat u kan genieten van Mexicaanse gerechten zoals ze daadwerkelijk horen te smaken.

 

Uw tas bevat vanzelfsprekend lekkere Mexicaanse gerechten: er is keuze uit authentieke enchiladas of taco’s met verschillende overheerlijke vullingen en toppings. Uiteraard denken wij ook aan de vegetarische chicos en chicas. Naast al die lekkernijen bevat uw tas ook een aantal placemats met verschillende QR codes. Scan ze en ontvang exclusieve tips van de fijnproevers van Metropool op het gebied van muziek en film, neem deel aan de cursus How To Taco en nog veel meer!

 

Meer informatie

Bestellen kan via deze link!

Openingstijden op concertdagen:
17:00 – 20:30
Reserveren is verstandig! En wij zijn snel, maar kunnen niet toveren, dus wees op tijd zodat je niets van je concert mist!

Locatiehuur

Ook als je een goeie spot zoekt om je feest of borrel te geven, ben je bij ons aan het goede adres. Op de dagen dat er geen concerten zijn in Metropool, of als je borrel niet botst met de openingstijden rondom concerten, is het Muziekcafé via Ray’s Cooking te huur.

 

Zo zorgen we ervoor dat je lekker van je buffet en of hapjes kan genieten, een borrel kan drinken én ook nog eens niet met de rommel zit! Je ziet maar, bij Ray’s Cooking ben je van alle gemakken voorzien!

© 2020 by rayscooking

Kolmschotlanden 13 enschede

Raymondcooking KvK:65638336  

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now