METROPOOL

Ook voor het diner kun je bij Ray’s Cooking terecht. In het Muziekcafé van onze uitvalsbasis Metropool serveren we op concertdagen een stevige hap eten, geheel in Ray’s Cooking stijl: goed eten, met een verrassende invalshoek. Onze menukaart wisselt tweemaal per jaar, maar je kunt altijd genieten van sappige burgers, vegetarische, of iets van de gril. Zo zorgen we er voor dat je een goede bodem legt voor een soepel dansje of een ruig potje headbangen.

Openingstijden op concertdagen:
17:00 – 20:30
Reserveren is verstandig! En we zijn snel, maar kunnen niet toveren, dus wees op tijd zodat je niets van je concert mist!

Locatiehuur

Ook als je een goeie spot zoekt om je feest of borrel te geven, ben je bij ons aan het goede adres. Op de dagen dat er geen concerten zijn in Metropool, of als je borrel niet botst met de openingstijden rondom concerten, is het Muziekcafé via Ray’s Cooking te huur.

 

Zo zorgen we ervoor dat je lekker van je buffet en of hapjes kan genieten, een borrel kan drinken én ook nog eens niet met de rommel zit! Je ziet maar, bij Ray’s Cooking ben je van alle gemakken voorzien!

© 2019 by rayscooking. Proudly created with Wix.com

Kolmschotlanden 13 KvK:65638336  |